Бритни Спиърс и нейният отчужден баща се споразумяха да уредят правен спор, който продължаваше между тях, въпреки че бяха минали повече от две години, откакто съдът прекрати настойничеството, което му даваше контрол над живота на американската поп звезда.

Условията на споразумението между изпълнителя на оглавилия класациите хит Womanizer и Джейми Спиърс не бяха оповестени в изявленията, които адвокатите им разпространиха до медиите в петък.

Адвокатът на Спиърс, Матю Розенгарт, заяви само, че споразумението е дало на клиентката му „свободата“, която „тя желае“. „Вече няма да се налага да бъде ангажирана със съда или да бъде забърквана в правни процедури по този въпрос“, добави Розенгарт.

Междувременно адвокатът на Джейми Спиърс Алекс Вайнгартер заяви пред CNN, че клиентката му е „развълнувана, че всичко е приключило“.

И все пак развлекателната медия TMZ, която точно отразяваше битката на Бритни Спиърс за настойничество, заяви, че е разговаряла с източници, пряко запознати със споразумението, според които то изисква 42-годишният музикант да плати съдебните сметки на Джейми Спиърс, които надхвърлят 2 млн. долара. Тази сума е в допълнение към няколкото милиона долара, които тя вече е платила по отношение на сметките на собствените си адвокати, според източниците на изданието, които описват Спиърс като „разярена“ заради финансовия удар.

Певицата счупи и предното стъкло на колата си отвътре, като хвърли краката си върху панела и проби стъклото с пета. И как, толкова пари не се дават лесно.

Източник: theguardian.com