Лена Бориславова роди, а сега май е ред и на Линда Петкова. Бременност на ротационен принцип, шегуват се в мрежата, видели наедрялото коремче на съпругата на Кирил Петков.

Както знаем, двамата вече имат три дъщери, а ако Линда отново е заченала, това ще е четвъртото им бебе - кой знае, може пък този път той да се е "преборил" за момче...

Бременност на ротационен принцип: Оплоди ли Кирил Петков съпругата си Линда за четвърти път? (СНИМКИ на коремчето й)

Линда Петкова бе заснета преди седмица, на връщане от химическо чистене, а фигурата й направи силно впечатление на всички. Тя изглежда доста наедряла, някак "замазанка" и "изгладила косъма", а коремчето й подозрително стърчеше напред.

Въпреки дебелите зимни дрехи, промяната у нея не може да се скрие и това даде повод да се шушука, че или здраво е започнала да си хапва, трупайки мазнинки за зимата, или Кирчо се е постарал отново.

Другото, което наведе на мисълта, че Петкови може да дункуркат скоро бебе е фактът, че Линда от лятото старателно избягва всички светски и публични изяви. Преди винаги е била активна и никога не се е криела от камерите, което също е индикация, че може би го прави нарочно и пази нещо в тайна. Познайте какво?!

Източник: Crimesbg.com