Златка Райкова удари всички в земята с неочакваното признание каква е тигрица в леглото. Както знаем, тя е "много бременна", тъй като заченала от Карен Хачатрян още на втория месец от началото на любовта им. При това бебето не било спонтанно, по думите на Злати, а съвсем целенасочено "изработено" - не спирали да правят тестове и да следят за двете чертички.

Колко е адекватно да заченеш от мъж, с когото си от два месеца, това е отделен въпрос. Сензационната новина на Райкова обаче е, че дори с големия корем прави креватна гимнастика с арменеца всеки ден. Че дори и по няколко пъти на ден.

"Изобщо не ми пречи, по-скоро бих се побъркала и изнервила ако не го правя. Та ние сме млади хора, влюбени сме, заедно сме сравнително отскоро... всичко това са предпоставки за чудни моменти под чаршафите", разбъбри се Русата Златка през последователите си в нета.

Дори намекна, че на такава страст не се е радвала и в отношенията си с бившия вече Благой Георгиев. Карен бил в пъти по-горещ и примамлив за една жена от екс футболиста.

"Дано да не стане работата като с Джизъса обаче - много радости, много "любовчета" и накрая фал", смеят се зевзеци в мрежата.