Горда със своето тегло може да бъде моделката Джулиана Гани, която по време на своята бременност успя да качи само 4 килца, които едва ли влияят фатално на фигурата й. Така че дори и в 8-ия месец от бременността си, Джулката спокойно може да дефилира по градските улици без никакво притеснение за визията си.

Джулиана се похвали с фигурата си в социалната мрежа и това, естествено срещна мнението и на злобни хейтъри, които според моделката са позапуснали се лелки.

„Много злоба, еййй! Ако не приличаш на 100-килограмова бъчва като бременна, значи нещо не е наред според злобните лелички“ – коментира на свой ред едрогърдата моделка.

31-годишната Джулиана Гани и новият й избраник – полицаят Теодор Гецов, скоро ще се радват на отрочето си. И докато за служителя на МВР това е първи наследник, то моделката има син от бившия си Илиян Найденов, с когото не са в прекрасни отношения. Именно той се грижи за общото им дете, докато моделката свива ново гнездо.

Нямаме данни колко ще изкара новото семейство на Джулката, но предвид трудния й характер и склонността й често да сменя мъжете си, едва ли това съжителство ще продължи повече от 2 години.

Източник: „Уикенд“