Горда със своето тегло може да бъде моделката Джулиана Гани, която по време на своята бременност успя да качи само 4 килца, които едва ли влияят фатално на фигурата й. Така че дори и в 8-ия месец от бременността си, Джулката спокойно може да дефилира по градските улици без никакво притеснение за визията си.

Джулиана се похвали с фигурата си в социалната мрежа и това, естествено срещна мнението и на злобни хейтъри, които според моделката са позапуснали се лелки.

„Много злоба, еййй! Ако не приличаш на 100-килограмова бъчва като бременна, значи нещо не е наред според злобните лелички“ – коментира на свой ред едрогърдата моделка.

31-годишната Джулиана Гани и новият й избраник – полицаят Теодор Гецов, скоро ще се радват на отрочето си. И докато за служителя на МВР това е първи наследник, то моделката има син от бившия си Илиян Найденов, с когото не са в прекрасни отношения. Именно той се грижи за общото им дете, докато моделката свива ново гнездо.

Бременната за втори път Джулиана Гани пак остана кльощавела

Нямаме данни колко ще изкара новото семейство на Джулката, но предвид трудния й характер и склонността й често да сменя мъжете си, едва ли това съжителство ще продължи повече от 2 години.

Източник: „Уикенд“