Бурджу Бириджик стана на 35 години миналата събота, но не направи грандиозно парти по този повод. Нещо повече – не направи никакво парти за празника си. Актрисата отбеляза юбилея само с малка торта, свещите на която духна в домашна обстановка.

„Не е редно да празнувам шумно в моето състояние. Все пак съм бременна в седмия месец“ – обясни звездата от „Черна птица“ и „Песента на живота“ в Инстаграма си.

Екранната Дила Джебеджи чака момиченце, показал неотдавнашният преглед с ултразвук. Баща на детето в утробата й е съпругът й Емре Йеткин.

Бившата Мис Средиземноморие е омъжена от 2016 г., но въпреки голямото си желание дълго не успяваше да зачене. Затова и мнозина в южната ни съседка предполагат, че оплождането й е станало по метода инвитро.

Наричат Бурджу „турската Никол Кидман“, защото е руса и красива. Нямаме данни обаче какви са мотивите да я определят в Турция за „най-страстната актриса“.

Бурджу бе ангажирана в последните три години с участието си в проекта „Момичето на прозореца“, чийто последен 82-ри епизод бе излъчен през юни в Турция. Сериалът бе признат за един от най-добрите и предизвика много отзиви сред зрителите. Той разказва историята на красивата Налан, която от дете живее в златен кафез на пръв поглед има всичко, но перфектната й външност е само маска за живот, пълен с тъга и ограничения

Източник: „Уикенд“