Бременна ли е съпругата на Йозджан Дениз? Истанбулски таблоиди съобщиха през седмицата, че иранската моделиерка Самар Дагдар носи бебе в утробата си, но Бирсен Алтънташ – най-осведоменият турски светски журналист, направи опровержение на тази вест. Той е категоричен, че персийката не е заченала още.

Йозджан Дениз се венча за иранката в самото начало на 2023-та след 2-годишна връзка. Съпругата на екранния Фарук Боран от сериала „Завинаги“ е на 26 години и може да му бъде дъщеря. Голямата им възрастова разлика обаче не е шок за феновете на тв любимеца, тъй като и бившата му жена беше значително по-млада от него.

Йозджан и бившата му Фейза Актан минаха под венчило на 8 март 2018 г., а месец по-късно се роди синът им Кузей. През 2019-а съпрузите се разведоха, а после пак се събраха, но за кратко. Сега те се избягват и нещо повече – мразят се до мозъка на костите си.

Бременна ли е персийката на Фарук Боран?

Връзката на 51-годишния Йозджан с иранката Самар Дадгар го изпокара с майка му. Родителката на актьора категорично не одобрява актуалната му половинка. Мама Кадрие дори обяви, че няма да проговори на сина си, докато той е с персийката. Тя дори не присъства на сватбата на сина си със Самар.

Източник: „Уикенд“