За бременността на Алина Боз първи заподозряха турските таблоиди. Естествено, че баща на бъдещото й дете е нейният законен съпруг – бизнесменът Умут Евирген.

Съмненията възникнаха заради плажна папарашка снимка на красивата актриса, по която въздишат поне половината турски мъже (другата половина лелеят вероятно за Серенай Саръкая). На кадрите красавицата от руски произход (майка рускиня, баща турчин) е по бански, който едва побира наедрелия й корем.

Ошишканата г-жа Алина Боз летува в Бодрум със съпруга си и приятели – Къванч Татлъту, Башак Дизер, Бурак Ямантюрк, Йозге Йозпиринчджи и др. Компанията им ще се наслаждава на златните пясъци и чистата солена вода до края на юли.

Родената в Москва Алина Боз каза „да“ на богаташа плейбой Умут Евирген на 2 декември 2023 г. Тогава екранната Азра Гюнеш Челен първоначално отряза напористия ухажор с водова, че й е рано за нова връзка, но скоро след това реши да му даде шанс. Сега пък става ясно, че скоро може да го дари и с наследник.

Евирген е богат тв продуцент и собственик на фабрики, расторанти и дискотеки. Той налетя на красавицата веднага след като тя развали годежа си с Митхан Джан Йозер.

Източник: вестник „Уикенд“