Честито! Навръх Деня на будителите Николета Лозанова "разбуди" феновете си. Преди броени минути плеймейтката обяви сензационна новина и то в типичния си стил - с гръм и трясък. НиЛо е бременна, при това в доста напреднала бременност, ако съдим по големия й корем.

Половинката на Ники Михайлов пусна две снимки, на които, разбира се, е г@ла, но кой ти гледа балконите, пред гладката на бременното й коремче?! Никой не очакваше това, така че взривът е пълен, а мрежата експлоадира. Масово потребители честитят на Николета и й пожелават да роди здраво и хубаво бебе.

БРЕМЕННА Е: Николета Лозанова се пусна г@ла и с огромен корем преди минути! (Ники най-после става татко - СНИМКИ)

За Ники Михайлов няма смисъл да коментираме, то е ясно. Вратарят със сигурност не е на себе си от радост през тези месеци и едва се е сдържал да крие новината, че ще става татко. Той мечтаеше за това от много време, а феновете му с Николета дори се тревожеха каква е причината да нямат общо дете.

БРЕМЕННА Е: Николета Лозанова се пусна г@ла и с огромен корем преди минути! (Ники най-после става татко - СНИМКИ) - Снимка 2

Знаем, че Михайлов е като роден баща за малката Никол Божинова, която е еднакво близка с него, както и с биологичния си татко Валери Божинов. Появяваха се на няколко пъти и слухове, че Ники не може да прави бебета, но ето на - може, човекът и още как...

Честито и на двамата, пожелаваме спокойна бременност и безпроблемно раждане на Николета Лозанова!