Казали са хората, че всичко се връща и рано или малко по-късно Видовден идва. Е, май точно това се задава за Джулиана Гани, която след броени дни ще роди второто си дете - този път от полицая Теодор Гецов.

Знаем, че тя има първороден син - Давид от бившия си вече инструктор Илиян Найденов, но така и не се грижи като истинска майка за него. На практика момченцето е отглеждано от баща си, който се оказа далеч по-сериозен и отговорен от Гани.

Както и да е - ако има нещо, което би могло да извади Джулиана от равновесие обаче, то това са парите и луксозния й начин на живот. По-скоро липсата им. И точно това е причината днес тя да изреве кански. Оказа се, че Джулката е предложила за разпродажба голямо количество вещи и мебели от дома си, като уж заяви, че ще подновяват интериора и ще правят ремонт.

Кой прави ремонт дни преди раждане обаче, питат се в нета?! И с право! Защото близки до силиконката разкриха, че причината за тази разпродажба е фактът, че Гецов пари няма. А Джулиана го разбрала едва сега.

"Тя знаеше, че той е на полицейска заплата, но не й беше проблем, защото вярваше, че Теодор има ниви и имоти от родата си. Явно така й е казал, за да я върже. Но се оказа, че не само няма ниви, но няма и един синор даже. А Ганито е потресена", коментират източниците.