Всеки човек има своя лимит на възможности. Дори голямата Стефка Костадинова не е успяла да счупи собствения си световен рекорд, но Мария го прави. Мара Отварачката успява да надскочи себе си всеки ден, но за жалост, не с нещо градивно, а с пошлост и простотия на кило.

Певачката дори не си дава сметка, че вече не е момиченце, а че има дъщеря тийнейджърка, която вече се похвали с първо гадже. Вместо да й говори и да й обяснява какво трябва и какво не трябва да прави с приятеля си обаче, Марчето й показва неща, фигуриращи в каналите за възрастни. Само дето го прави пред цяла България.

Браво! Това е родител за пример: СНИМКА на Мария на з@дна прашка взриви нета! (и възпитава щерка тийнейджър?!)

Преди минути Мария, която явно скучае, реши да покаже на целокупния народ любимата си поза с Миро, а може би и с всеки друг. Чалгарката се пусна на з@дна прашка, яко од@пена и покатерена на стол.

Че фотото е обработено яко с фотошоп, е ясно. Мария няма нито такава талия на оса, колкото и да е слаба, нито такива изваяни форми. Не това е важното тук обаче, а позата й и посланието, което отправя с нея. Тази снимка ще се види не само от дъщеря й, която вече се е нагледала на какво ли не, но и от хиляди ученици. Браво, Мария! Пример си!

Обяснимо е, че потребители изригнаха възмутени, а някои от тях са категорични, че социалните мрежи трябва да взимат мерки и незабавно да ограничат публикуването на подобно пошло и евтино съдържание.