Само и единствено детето е това, което вече свързва Силвия Петкова и Зоран Петровски. Знаем, че актрисата изживя много тежко раздялата с половинката си, която беше голямата й любов. Ударът за нея беше толкова тежък, защото Петровски я предаде без тя ни най-малко да очаква.

Силвия чакаше мъжа си да се върне от риалитито Сървайвър и той го направи. Върна се като победител, с паричната награда и обещанието да построи къща за нея и детето им. Вместо къщата обаче, скоро след това Зоран се отдаде на живот и нова любов в лицето на млада перуанка.

Този удар за Силвия бе унищожителен, въпреки че тя го остави да си тръгне, без да моли за нищо и без да реве на рамото му. Петкова постъпи достойно и ето, че щастието я сполетя.

Днес я виждаме така сияеща, както не сме я виждали и в най-добрите й години със Зоран. Близки до нея разкриха, че е много влюбена и мъжът, който е избрала, е наистина читав и достоен човек.

Същият явно не е и зле с парите, защото виждаме, че я е завел в романтичен Париж - любимото място на влюбените двойки. Пожелаваме им безоблачно щастие и много любов.

Източник: Crimesbg.com