Браво на тези хора! Казанлъшка фирма за хавлии, която е рекламодател в Биг Брадър категорично отказа да продължи отношенията си с формата и респективно с Нова ТВ. Причината е ясна - подборът на участниците в новия сезон, който е повече от нелеп и пошъл. Реално той е обида за зрителите.

Масово зрители се отдръпнаха от телевизорите си, когато дават формата и гледаемостта му е чудовищно ниска. А ето, че сега и рекламодатели започнаха да напускат. По морални и етични причини.

"Съжаляваме, но трябва да съобщим, че прекратяваме договора си и няма да работим повече с формата Биг Брадър. За нас е важно клиентите ни да ни имат доверие, да общуваме с езика на възпитанието и културата, държим на морала и ценностите.

Тези неща обаче не се виждат в предаването и ще кажем, че подборът на участниците силно ни разочарова. Не искаме и няма да бъдем част от това нещо, което се разиграва всяка вечер пред камерите", заявиха от фирмата.

Те вече са изпратили писмото си до Нова телевизия и спират договора си за реклама. Очаква се и други фирми да направят същото, ако държат на името и честта си.

А потребители аплодират казанлъшката фирма и заявиха, че ще купуват само от нея занапред.

Източник: Crimesbg.com