По време на неотдавнашно участие в подкаста 90who10 Джеймс Хейвън разкри защо защитава  известната си сестра и шестте деца, които тя има с бившия си съпруг Брад Пит.

"Мисля, че това е естествено", казва 52-годишната Хейвън. "Оттук започна всичко. Започна със защитата на нея и нейните деца, моите племенници и племеннички."

Джоли и Пит са родители на 22-годишния Мадокс, 20-годишния Пакс, 18-годишната Захара, 17-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Нокс и Вивиен, които според "Хейвън" преминават през "години на масово формиране".

"Те се превръщат в млади възрастни", казва гордият чичо.

Майчинството, казва Хейвън, е нещо, коетоДжоли  е научила от майка си, Маршелин Бертран, която почина през 2007 г.

"Всеки път съм благословен в  тяхното присъствие", казва той за семейството си. "Качество, което... имам от майка ми... връщам се към идеята, че тя винаги е казвала: "Ти си в центъра на вниманието" .... винаги, когато съм в присъствието им изключвам телефона си."

"Настроих живота си така, че да мога да присъствам в каквато и да е ситуация", добавя Хейвън. "... Искам да бъда там за тях или за нея, през каквото и да преминава."

Освен това Хейвън отбеляза, че той и по-малката му сестра "имат много общи интереси, особено ако се фокусират върху това как да помагат на деца или подобни неща", и добави: "Знам, че в бъдеще има много неща, които мисля, че ще правим заедно."

Източниик: etonline.com