Брадли Купър направи неочаквани разкрития за срещата с Гага и снимките на филма "Роди се звезда". "Истината е, че първоначално исках филмът да бъде режисиран от Грег Силвърман. Той ми каза, че ако убедя Бионсе и то за по-малко от 25 милиона, той ще режисира филма. Бионсе прие, но после обяви, че напуска заради бебето си, затова се наложи да търся друга звезда", спомня си актьорът.


"Тя беше толкова земна и нормална, че не можех да повярвам колко е мила. Истината е, че беше много мила с мен", допълва Купър. Когато Би отказала заради бебето, той се опитал да говори с Адел. Но певицата му върнала отговор само веднъж, заявявайки му, че е "заета". "В този случай героят ми щеше да се запознае с нея по време на пътуване в чужбина. Но Адел също ми каза "не", разказва Купър.

Брадли споделя още, че когато се запознал с Гага дори не предполагал, че е толкова талантлива. "Срещнах я на един концерт за деца. Веднага ме привлече, нейната одухотвореност и желание да спечели сърцата на децата. Тогава осъзнах, че тя е звездата за главната роля", казва актьорът.

В хода на снимките, той сменя Истууд на режисьорския стол, след като Клинт се оттегля. "Беше ми трудно да играя и да режисирам. Но съм доволен от резултата", добавя още той.