Брадли Купър тези дни е разочарован, защото изтърва номинацията за Оскар в категория "Най-добър режисьор", затова реши да избяга с 20-годишната си приятелка Джиджи Хадид в Лондон, откъдето бяха щракнати първите фотоси, които ясно докзват, че са двойка.

От няколко месеца се говори, че холивудският актьор Брадли Купър (49) има връзка с модела Джиджи Хадид (28), а сега бяха публикувани първите папарашки кадри, на които двойката се държи за ръце, докато се наслаждава на разходка из Лондон.

През изминалите дни Джиджи и Брадли бяха снимани заедно на летището в Ню Йорк, ден след като Брадли не получи очакваната от него номинация  за Оскар в категория "Най-добър режисьор" за филма си Маестро.

По-рано Брадли и Джиджи бяха забелязани да носят багажа си сами на летището, а ден по-късно бяха публикувани и първите снимки, на които се вижда, че са двойка и се разхождат хванати за ръка из британската столица.

Между другото, известно е, че Брадли е много затворен, когато става въпрос за личния му живот.

Той рядко говори за приятелките и партньорките си, а от връзката си с Ирина Шейк има дъщеря Леа, която го придружи на премиерата на филма Маестро, но не му донесе късмет.

Източник: crnobelo.com