За 29-годишната Инес де Рамон се знае, че е дизайнерка на бижута и че е напът да сложи точка на развода си с актьора Пол Уесли. Като добавка за оскъдната информация за нея е фактът, че е служителка на бижутерската къща „Анита Ко“ и че е с амбициите да стане специалист по здравословно хранене, чиято вълна е модерна напоследък в Холивуд.

От последните попадения на папараците изглежда, че 58-годишният актьор е хлътнал по младата блюнетка и май ще направи опит да шлифова до блясък това младо бижу. Клюката за тяхната връзка се разпространи с пандемичен ефект, след като двамата се появиха на концерта на Боно от „Ю 2“ в Лос Анджелис в средата на ноември. Впоследствие те се радваха на компанията на бившия супермодел Синди Крауфорд и мъжа й Ранди Гербер, с които се отдадоха на луд купон.

Очевидци твърдят, че Брад Пит и Инес се опитвали да бъдат по-обрани в жестовете си, но било видно, че между тях се стелят флуиди. Актьорът и бижутерката се срещат от няколко месеца, но отношенията им едва ли могат да се нарекат връзка в традиционния смисъл на думата. По-скоро двамата се радвали един на друг, но за по-сериозна стъпка в отношенията им едва ли може да се говори на този етап. Още повече, че Инес все още е в процес на развод, а Брад се явява на дело след дело, заведени по претенциите на бившата му съпруга Анджелина Джоли.

Източник: „Уикенд“