Брад Пит не може да забрави Анджелина Джоли и това е. Актьорът има връзки все с жени, които поразително приличат на актрисата. 

Последните слухове гласят, че актьорът се среща с колежката си Емили Райтаковски. 31-годишната актриса и 58-годишния актьор от известно време се виждали, но досега не са засичани на официална среща. Брад утешавал звездата след развода й със Себастиан Макклард, а Емили определено оценила чара на по-възрастния си колега.

 

Актьорът, който премина през болезнен 6-годишен развод с Анджелина Джоли, бе засечен в серия от случайни афери, които обаче не доведоха до сериозна връзка. В списъка със завоевания влизат Алия Шоукат, негова близка приятелка, съпругата на известен търговец на вино и негов бизнес-партньор, Ирина Шейк, както и бившата му съпруга Дженифър Анистън. Известно време Брад дори беше свързван със Сандра Бълок, но актьорът опроверга и тези слухове.

Емили Райтаковски е последната звезда с която актьорът е замесен и според слуховете връзката им определено не е нещо мимолетно. 

"Двамата не са излизали на среща до момента, но той определено е увлечен от нея. И се старае да й покаже, че не е несериозен", твърдят негови приятели.

Брад от доста време е свързван с различни жени, но ревниво пази личния си живот в тайна. За актьорът в момента децата му са от най-голямо значение и това е основната причина да внимава с кого излиза.