Холивудският ас Брад Пит беше засечен от папараци зад волана на чисто ново Порше на стойност 300 хил. долара на покупки близо до дома си. 60-годишният актьор явно се чувстваше удобно зад волана, а може би тренира за новия филм за Формула 1, който ще продуцира заедно с пилота Люис Хамилтън.

По-интересната новина обаче е, че носителят на Оскар и 34-годишната му приятелка Инес де Рамон, вече живеят под един покрив. Според запознати Брад Пит има намерение да продаде обширното си имение, в което отгледа децата си с Анджелина Джоли и да купи „нещо по-малко“ в района на Лос Анджелис. Явно актьорът не иска да се връща към спомените си от съжителството с бившата си.

„Живеят заедно съвсем отскоро. Инес още не се е отказала напълно от собственото си жилище, но нощува там едва по веднъж седмично“ – твърди дружка на дизайнерката.

Брад Пит и Инес де Рамон все още не са дебютирали заедно като двойка на червения килим, но излязоха заедно на Международния филмов фестивал в Санта Барбара, където Пит удостои приятеля си Брадли Купър с наградата за изключителен изпълнител на годината.

Източник: „Уикенд“