И двете са наборки, на по 48 години. Ани Цолова и Миролюба Бенатова ошашавиха едни и откровено възхитиха други с фотоса, който публикуваха лично в мрежата. Да, двете журналистки, които отдавна са извън попрището по една или друга причина, не бяха "пипнати" от папараци, а се показаха сами. И си заслужиха едно голямо "Евала!" от мнозина.

Защо ли?! Ами, вижте снимката и ще се сетите сами. От много, много отдавна не бяхме виждали родна светска личност, без значение от сферата, която да се пусне в нета, без солидна обработка на кадрите си.

Бръчки, петна, отпусната кожа... Евала: Ани Цолова и Мира Бенатова си показаха всичко в едър план и без грим! (СНИМКИ)

А ето ги и нашите две - нахилени, весели, съвсем естествени, на почивка заедно. Предполагаме, че са на морето, където не само се пуснаха без грим, не само нямат и грам филър или фотошоп, ами и са се набутали в съвсем близък план на обектива.

Толкова близък, че ясно личи всяка една тяхна бръчица, всяко петно от слънцето, отпусната или загрубяла кожа... абе всичко, личи всичко. Но на тях не им пука и видимо са доволни от себе си, такива, каквито са.

Убедени сме, че всички чалгарки, силиконки, плеймейтки и всякаква друга паплач биха си направили с удоволствие харакири, отколкото да позволят някой да ги види в естествен вид в мрежата. И що ли?! Щото си въобразяват, че са нам кое чудо на света като се трансформират като мумии. Момичета, ами не сте!