Нора Недкова, която редовно ходи на фестивала в Кан, спонсорирана от богатия си татко, с цел да се отърка у звездите, се изцепи брутално. Все си я знаем Норчето, че е с развинтена фантазия, но това вече идва леко в повечко и за нея.

Както видяхме, тя се е снимала за спомен с Харисън Форд, който на фотото изобщо не гледа към нея, а физиономията му дори е видимо отегчена. Разбираемо - хиляди хора го спират постоянно с молби за селфита и автографи.

Недкова обаче изплиска легена и си въобрази, че световният кино великан я бил харесал. Нищо, че беше придружаван от съпругата си, която обожава. Двамата с Норката се засекли на дневно парти в Кан, където видиш ли, тя също била поканена - от кого, не е ясно. Но Форд постоянно гледал в нея и показвал сериозен интерес.

"Ами аз съм младо и красиво момиче, нормално е да се загледа. Беше с жена си, но погледите ни се засичаха често и очевидно беше, че има сериозен интерес към мен", фука се Нора Недкова, но и през ум не й минава, че Форд е виждал красавици, каквито тя и на снимка не е поглеждала...

"Норче, а не се ли сети, че човечецът те е гледал, ако изобщо те е гледал, щото мязаш на извънземно, ма?!", скъсаха я от бъзици в нета.