Николета Лозанова определено е добър родител, ако имаме предвид това, че винаги е била с дъщеря си. Знаем, че тя има вече 12-годишна щерка от първия си брак с Валери Божинов и спокойно можем да заявим, че никога не я е оставяла на грижите на някой друг.

Малката Никол Божинова е била плътно до НиЛо и на почивки, и на работа ако щеш, а плеймейтката не я е "прехвърляла" на бабите, въпреки че има тази възможност.

Дотук добре. Сега обаче идва това, за което мнозина укоряват половинката на Ники Михайлов, а именно - прекалената разглезеност на Никол. Божинова отскоро е на 12 години, повтаряме - 12, а изглежда леко озадачаващо за годините си.

Що за безумие, например, е да боядисваш косата на дъщеря си от 10-годишна възраст, а днес дори да й слагаш кичури?! Може би е същото безумие като това да я оставиш да се снима как се гримира и си поства фотосите в нета, пред очите на маса кретени, че и рецидивисти... Както и типично женския оформен маникюр, целящ да придаде на ръката секси вид. Ок, секси, секси, но това човече е на 12, бе...

"Николета трябва да се замисли и да вкара щерка си в пътя, ако вече не е късно. Ще е жалко да се пропилее естествената красота и чар на това момиченце като го превърне в редова кифла", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com