Евродепутатът Андрей Слабаков беше спипан от папараци, докато пиеше биричка в непретенциозно заведение, тип квартална кръчма. Режисьорът седеше на пластмасовото столче и бе дори с боси крака, което потвърждава тезата, че заведението е малка квартална "дупка".

Бос, в кварталната кръчма: Евродепутатът Андрей Слабаков гаврътна питие и... се качи в колата си! (СНИМКИ)

Това обаче е без значение, защото онова, което превъзбуди папараците, бе фактът, че Слабаков пие бира. А след бирата, вместо да си тръгне пеша, или да се обади на такси, спокойно се качи в автомобила си и го подкара. Не е нужно да обясняваме, че по закон това вече е забранено и дори една бира може да стане причина да ти отнемат колата. И с право.

Бос, в кварталната кръчма: Евродепутатът Андрей Слабаков гаврътна питие и... се качи в колата си! (СНИМКИ) - Снимка 2

И понеже Слабаков не си вдигаше телефона, въпросите към него бяха зададени на любимата му съпруга Ернестина Шинова. Шинова реагира неочаквано като благодари на фотографите за будната съвест и заяви, че така трябва да се прави винаги, когато има вероятност някой да прави нещо нередно.

Бос, в кварталната кръчма: Евродепутатът Андрей Слабаков гаврътна питие и... се качи в колата си! (СНИМКИ) - Снимка 3

Но тя обясни, че е убедена, че мъжът й е пил безалкохолна бира, защото от година и половина на близва алкохол. "Не съм била там, но му вярвам, защото той не пипа пиене от много време. Причината е, че има проблеми с жлъчката и лекарите му забраниха. Здравето е най-важното и той го пази, иначе ще се разправя с мен", засмя се Ерна.

Бос, в кварталната кръчма: Евродепутатът Андрей Слабаков гаврътна питие и... се качи в колата си! (СНИМКИ) - Снимка 4

И пак увери, че Андрей няма да се качи в колата си, ако е пил алкохол.

Източник: България днес