Беше време, когато Борис Солтарийски и Аделина Солтарийска бяха едно почти перфектно семейство. Двамата се сдобиха и с първородната си дъщеричка Ема, но... не щеш ли, няколко години по-късно гръмна новината, че се развеждат.

Какво се е случвало между стените на дома им, остава загадка, но истината е, че докато се разбере, че Боцко и Аделина са се развели, тя вече имаше нов мъж, а малко по-късно беше бременна от него.

Знаем, че моделката вече е с втори брак и живее със съпруга си в Америка, докато Солтарийски остана у нас, сам като куче и дори без детето си, което е с майка си в Щатите.

Днес, в "На кафе", Боцко за сефте се изказа за екс половинката си като заяви, че жената трябва да дава криле на мъжа си, а не да му съсипва живота. Очевидно бе към кого е адресирано това, въпреки че разговорът беше по повод новия дует между Солтарийски и Симона Загорова.

Парчето се казва "Няма такава жена", но Солтарийски отправи ясно послание към бившата си. "Ще ми се жената да е нежна, да е откровена и честна с мъжа до себе си и да не си играе игрички. Много дами не осъзнават или не искат да осъзнаят какво могат да причинят на половинката си и как тези неща не отминават лесно", коментира певецът.

Източник: Crimesbg.com