Майката е красавицата Аделина Димитрова

Беквокалистът на „Ку-ку бенд” Борис Солтарийски е в очакване на първата си рожба.

Според информацията, в „Шоуто на Слави” се е заформил истински любовен четириъгълник. Участниците в него са самият шоумен, неговата приятелка Мартина Огнянова, Борис Солтарийски и красивата Аделина. С тази информация гръмна таблоидът в. „Всеки ден”.

Преди броени дни беквокалистът Борис Солтарийски обявил радостен изненадващата новина пред колегите си. Той бил изключително горд от това, че ще става баща. Най-изненадваща за екипа на шоуто обаче била информацията за това коя е майката на първата рожба на Боцко. След като разбрали, всички ахнали.

[caption id="attachment_407246" align="alignright" width="300"]Борис Солтарийски изненада колегите си с новината Борис Солтарийски изненада колегите си с новината[/caption]

Красивата Аделина Димитрова бе една от участничките в проекта на Слави Трифонов „Умна и красива”. От кухнята на шоуто обаче издават, че Слави и Боцко за пореден път са били баджанаци, тъй като шоуменът пръв преспал с Аделина. Аферата им обаче продължила твърде кратко време, макар и тайно, тъй като Слави Трифонов се изплашил от Мартина.

Всъщност едва ли е изненадващо, че Аделина и Слави са имали вземане-даване, при положение, че едно от първите неща, които красавицата заяви, излизайки на сцената на шоуто бе, че го харесва като мъж, пише pik.bg. Дали изненадващата вест ще заформи нов конфликт в шоуто или просто голямото семейство ще се увеличи с още един човек, предстои да разберем.

Припомняме, че неотдавна Борис Солтарийски бе притеснен от здравословен проблем. При все, че е твърде млад, той вече се бил сдобил със сериозни проблеми, които биха могли да доведат до страшен край. Оказа се, че Боцко бе на крачка от развитието на хипертония. Той смята, че се е сдобил с новото „обзавеждане” покрай скока му с бънджи от Аспаруховия мост във Варна, който сериозно повишил адреналина му. Боцко имал известни притеснения от скока, но в крайна сметка ги пренебрегнал и се хвърлил към приключението. Оттогава кръвното му налягане започнало да гони висините.