Макар и скарана с дългогодишната си дружка Софи Маринова, Бони не страда от липса на приятелки и дори има нови такива, сред които е и шеф Светлана Илиева, позната от кулинарната рубрика в предаването „На кафе“ по Нова тв, както и от състезанието „Хелс Китчън“.

 

Оказва се, че приятелството между двете далеч не приключило с края на шоуто, водено от шеф Виктор Ангелов. Нещо повече – те дори станали първи дружки извън светлините на прожекторите. Бони дори рекламира в социалната мрежа ресторанта, в който приятелката й е шеф-готвач, а за Великден двете бяха на почивка в Пампорово.

Заедно с тях бе и дъщерята на Бони, както и редица приятели, сред които и Дани Спартак – победителят от първия сезон на „Кухнята на ада“.

Компанията се настанила в една от самостоятелните къщички в приказен комплекс насред живописната природа и макар да били на почивка, Бони и Светлана, не си спестили боядисването на яйца.

 

По стара традиция двете първо боядисали червеното яйце, с което Бони изписала кръстчета по челата на всеки от компанията и ги наричала за здраве и благоденствие.

Двете със Светлана прекарали приказно почивката си на Пампорово в разходки, медитация край поточе в гората, приказки, пеене и дори часове игра на федербал сред природата.

 

Не пропуснали да се включат и в хорото, което се извило в комплекса през празничните дни, когато за всеобща радост гостувал състав от народна певица, тъпанджия и гайдар.

Бони, дъщеря й и Светла, не пропуснали разбира се да отделят и време за разкрасителни процедури с маските, които си били занесли, а вечерно време вдигали наздравици и играли карти.

 

Тъй като компанията имала щастието да случи на слънчеви дни, преобладаващата част от деня им, преминавала на чист въздух. Забавлявали се с игри и обиколки на близката гора или пък си устройвали пикници сред природата.

Източник: Уикенд