Световното по футбол в Катар тази година ще бъде запомнено с две неща - големият победител на финала и хърватското чудо Ивана Кнол. 26-годишният модел направи такава революция с появата си на терена още през първите дни, че реално засенчи всички постижения на световни манекенки от ранга на Синди Крауфорд и Линда Еванджелиста навремето.

Бомбата на Мондиала Ивана Кнол изпоти милиони с това, което призна! (виж тук + ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Ивана Кнол разбуни духовете, появявайки се в силно разголени тоалети на бели и червени квадрати и ярък грим, от който червеното червило стана нейна запазена марка. Противно на очакванията в началото, брюнетката не получи наказание или порицание за вида си в държава като Катар. А дори тамошните господа се скъсаха да се снимат с нея.

Бомбата на Мондиала Ивана Кнол изпоти милиони с това, което призна! (виж тук + ГОРЕЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

Попитана дали има гадже и как той би приел масовия фурор по нея, Ивана с усмивка казва, че още е сингъл и в търсене на своята си половинка. Призна обаче нещо, което не изненада никого и едновременно шокира мнозина. И то е, че откакто е на Мондиала е получила хиляди - буквално, предложения за горещи ласки и преживявания. Някои от тях са били съчетани с внушителни суми пари, с много нулички отзад.

"Мен обаче това не ме вълнува. Искам да се забавлявам и да радвам очите на хората. А мисля, че ме харесаха, защото съм сладка. Нямам никакъв интерес от нещо по-сериозно с някого или срещи на сляпо", казва Ивана Кнол.