Като бомбата на годината може да се обяви решението, което единодушно взеха и обявиха младоженците Благой Георгиев и Полина Спасова. Спокойно можем да ги наричаме така, защото бракът им е едва от няколко месеца. Това е и причината всички да останат сащисани и опулени от новината.

Всички очакваха, че след като са семейство, а и по традиция на Джизъса, любовта им ще даде плод в очите на едно новородено бебе. Бившият футболист не пропусна да заплоди нито една от жените си, което се канеше да направи и с голямата си настояща любов.

Е, не! Оказа се, че дете не се планира в общата им семейна картинка. Нито Благой, нито Полина искат и работят за бебе в момента. "Искаме да се насладим на любовта си, на брака си, един на друг. Няма да правим деца, не мислим, че му е дошло времето. А и никой не е длъжен да се жени и моментално да се множи", заявяват в един глас и двамата в нета.

Това мека казано потресе последователите на Благо Георгиев, които направо го попитаха какво се е случило с него, че така се е променил. Най-вероятно обаче решението е на младата Полина, която още няма 30 години и за нищо на света не иска да бърза с децата.

"И добре е решила. Че на Благойчо родиш ли му едно, пиши го бегал! Жената ще дундурка бебето, а онзи ще офейка. Правил го е вече неведнъж и очевидно велинградчанката излезе по-хитра от останалите", коментират потребители.