Реши се и го направи. Мария Игнатова публично призна това, за което се говори от месеци, но не се решаваше да потвърди. До момента тя пазеше пълно мълчание относно скандала с пияния си съпруг Ивайло Цветков - Нойзи и не обели и дума, дори след като го измъкна от ареста като му плати лично 15 бона гаранция.

Е, очевидно обаче Нойзи не си е взел поука и е продължил с изцепките си, съчетани с ледената му физиономия, нищоправене и банални изблици на "интелект", от които вече на много хора им се ходи по голяма нужда...

Явно този "зор" напъна и Мария, която избухна с ядосана физиономия в нета и качи емблематична песничка с цитат, посветен на мъжа й. "Студен си като лед и не оцени любовта ми. Ти се оказа готов да жертваш тази любов и затова ще си платиш. Не приемаш никога съвети, така че - плащай си цената", заяви публично Мария като отлично е подбрала текста на парчето.

Както знаем, тя не прави нищо случайно, а от скандала насам не се е появявала никъде с Нойзи, както и не бе споменавала дума за него.

"Мария може да беше влюбена, но не е проста. Да, отне й време, но си отвори очите и видя що за птица е прибрала в сърцето и в дома си. Нойзи вече е аут от живота й, а тя продължава напред", коментираха и близки до нея източници.

Източник: Crimesbg.com