Андреа и Галена някога бяха приятелки, но не е ясно дали ще успеят да запазят дори добрите си колегиални отношения след изказването на блондинката.

Бившата на Кубрат Пулев явно е прочела статиите, които я свързват с лекарството за отслабване на Галена. А именно - инжекциите Оземпик, които се използват единствено при хора с тежък диабет, които са на инсулин. Ефектът от тях, който е и отслабване обаче, примамва много здрави хора да ги ползват, а това им носи страшни последици.

Галена се е превърнала едва ли не в рекламно лице на въпросните инсулинови инжекции, което, според Андреа, е огромна глупост. "Това е невменяемо. Знаеш ли какво става в организма ти с този прием?! Да не говорим, че лекари отдавна са обяснили, че спреш ли приема им, защото рано или късно ще ти се наложи, ще си върнеш теглото двойно. А дори в периода, в който отслабваш, това става грозно, лицето ти увисва, но не можеш постоянно да го бодеш с филъри", изказа се певицата.

Факт е, че наистина Галена свали страшно много кила, но феновете категорично не харесват новото й лице, което е изпито и сякаш не е нейното.

"Никога не бих си причинила такава глупост, не съм луда", отсече Андреа.

Източник: Crimesbg.com