Историята на Жанета Осипова никак не е розова!

Жанета Осипова е една от най-колоритните участничките в новия сезон на „Фермата”. Сексапилната блондинка се сдоби с популярност покрай конкурса „Мис Плеймейт”, който спечели през 2018 г., и оттогава името й често е забърквано в шумни скандали. [caption id="attachment_641884" align="aligncenter" width="223"]Жанета Осипова Жанета Осипова е преминала през какво ли не[/caption] Тя не крие, че разчита основно на външния си вид, за да пробива в живота, но се надява в предаването да покаже и други качества. „Продавам визията си, за да изкарвам прехраната си. Но бих искала да съм част от миналите времена, когато материалното не е било водещо, а думите „чест” и „достойнство” са имали стойност”, призна откровено новата риалити звезда.

Във вените на Жанета Осипова не тече само българска кръв. Баща й е руснак и на него дължи нестандартната си фамилия. За съжаление, той напуснал живота на дъщеря си, когато тя била само на 2 години. Тръгнал си без обяснения и последвали много трудни времена за семейството, пише столичен вестник.

„Детството ми беше изключително тежко. Татко ни напусна, когато бях съвсем малка. Не ни е търсил повече. Не ни е помагал. Майка ми е моят пример за подражание. Много е силна и борбена. Работила е всичко - сервитьорка, гладачка – какво ли не, само, за да има пари у нас...”, връща лентата на спомените Осипова. С майка й и баба й били толкова бедни, че имало дни в които ядели само хляб и зеленчуци от градината. Когато навършила 18, тя започнала да търси родителя си и го открила, ала така и не успели да се сближат. „Срещнахме се, исках да го опозная. Но във времето не можахме да продължим комуникацията си и с днешна дата не сме близки. За мен той е напълно чужд човек”, разказва плеймейтката. Тя също е работила какво ли не, за да се издържа – била е сервитьорка, крупие в казино, подвизавала се и като танцьорка на пилон. Слуховете сочат, че се среща със състоятелни мъже за пари, но тя ги отрича. Блондинката няма никакви притеснения да се показва без дрехи и затова решила да участва в конкурса „Мис Плеймейт”, който спечели преди 2 години. Иначе Жанета е признавала, че най-дългата й връзка е продължила 9 години. Тя била едва на 16, когато заживяла с първото си гадже, без да има разрешение от майка си. Родителката й вдигнала ръце и не успяла да повлияе на опърничавата си щерка. „Отношенията ми с този мъж бяха сериозни. През първите години родителите му се грижиха за мен сякаш съм тяхно дете, за което съм им много благодарна. Майка ми обаче много страда. Впоследствие се разделихме, но си останахме добри приятели”, разказва Осипова. Тя дори се омъжва за избраника си, но след брака им нещата не потръгват, започват ежедневни скандали и двойката се разделя. Тя не крие, че е правила някои подобрения във визията си, но като цяло счита себе си за натурална красавица. Надувала си е устните, дългата й руса коса не е естествена, но най-сериозната интервенция е операцията на обонятелния й орган.