Шеф Ангелов отдавна си спечели фенове у нас и като че ли с всеки сезон на Хелс Китчън става все по-обичан. Може би причината е в това, че в началото зрителите го приемаха като гадняра, който тормози всички, докато впоследствие си дадоха сметка, че това е сценарий, а Виктор Ангелов показа и доброто си сърце.

Е, сега обаче нещата пак са напът да се обърнат и то заради едно малко човече - Цветомира от Враца, която стана безспорната любимка и едва ли не талисманче на формата този сезон. Знаем, че Цветито взе черната куртка, но не успя да продължи до големия финал.

Бомба: Жесток удар по шеф Ангелов, не знае откъде му е дошло! (СНИМКИ)

Тази седмица шеф Ангелов взе нелекото решение да я изпрати у дома, просто защото битката оттук насетне няма да е по силите на крехките й раменца и опит. Изгонването на Цвети обаче доведе до бунт в мрежата и масова организация на потребители за бойкот на последните епизоди на предаването.

Бомба: Жесток удар по шеф Ангелов, не знае откъде му е дошло! (СНИМКИ) - Снимка 2

Зрители се заканиха, че няма да си пуснат телевизора и за секунда по време на Хелс Китчън другата седмица, защото няма какво да гледат вече. "Цвети беше колоритът и чарът на предаването, изобщо няма да ви гледаме", нахъсват се взаимно в нета.

Това обаче ще е страшен удар за шеф Ангелов и екипа, които работят единствено за рейтинга си. А при рязко намаляване на последния, като нищо догодина може да няма нов сезон на формата.