Жената на президента ни Румен Радев, тоест бившата му вече жена - Гинка Кесякова, събра очите по бански на плажа. Банкерката е на почивка в Халкидики и пусна снимка край морето, а всички останаха удивени от почти перфектната й фигура. Много са съвсем младите момичета, които с право могат да й завиждат.

От известно време насам се говори, че Кесякова, която е родила двете деца на генерал Радев, има щастлива връзка с 15 години по-млад от президента мъж. Наскоро Радев чукна 60 лазарника, което ще рече, че половинката на бившата му е на 45 години - с няколко години по-млад и от самата нея.

Бомба: Жената на Румен Радев се съблече на плажа! (сияе до 15 години по-млад мъж - СНИМКИ)

"Ами, младото си е младо, живот кипи, кръвта кипи, какво повече... Има защо жената да изглежда така добре", коментират в мрежата потребители. Избраникът на Кесякова също работи в банковия сектор, а двамата били заедно отдавна.

Иначе Гинка и Радев са запазили повече от добри отношения и се виждат често покрай децата си - Георги и Дарина. Проблем било само общуването между Кесякова и настоящата първа дама - Деси Радева, но двете избягвали да се озовават на едно и също място.

"Случи ли им се обаче, се държат възпитано и с уважение една към друга. Все пак и двете са културни дами", разкриват близки до тях източници.