Лора Караджова е на остров Лефкада със семейството си!

На остров Лефкада със семейството си е избрала на почива Лора Караджова. Щерката на Данчо Караджов обаче не се е настанила в някой от готините хотели там, а е предпочела скромните удобства на малка каравана. Това искрено учуди последователите й, тъй като певицата и мъжа й Марсел Рохас не са от най-бедните и спокойно могат да си позволят среден (поне) хотел за няколко дни.

Бомба: Заради пиянски скандали Лора Караджова почива на каравана в Гърция! (виж още)

Певицата не пропусна да се щракне по бански, за да разгорещи феновете си, но близки до обкръжението й подшушнаха нещо далеч по-интересно. А именно причината, поради която Лорчето се тика в караваната. Тази причина едва ли ще изненада някого - вечерни пиянски запои и диви скандали след това.

Че Караджова си обича чашата, това е всеизвестно отдавна. Тя показа магариите си неведнъж в Брадъра, а после се яви и откровено наквасена в "Маскираният певец". Източниците разказаха, че това, което сме видели, не е нищо, в сравнение с цирка, който се разиграва като си пийнат с Марсел.

"Никой хотел няма да я изтрае Лорка с нейните среднощни истерии, затова с Марсел си ходят на каравана, да им е мирна главата и да врещят, колкото искат. Преди време са имали разправии с други почиващи и затова гледат да се усамотят, колкото може повече. Хем си пият, хем си викат, хим се помиряват, абе... лудница", коментират запознати.