Актрисата Йоана Буковска винаги е пазила в тайна личния си живот. Като най-публична можем да определим връзката й с Чочо Попйорданов, след който тя държи само за себе си интимния си свят.

Този път обаче леко се поотпусна и разкри отношението си към изневерите и предателството, с които са се сблъсквали всички - в това число и тя. Без да уточнява за коя точно връзка и кой мъж става въпрос, Буковска заяви, че за нея физическата и менталната изневяра са общо взето еднакви.

"Не е въпросът само до това да си бил физически с даден човек. Често пъти изневерите са плътски, но между двамата няма чувства, има само нагон. Да, разбира се, че това също е предателство към партньора, но не знам кое е по-лошо - дали да ти измени за "спорта", или да не направи нищо, но да мисли постоянно за друг човек, а ти да усещаш промяната и липсата на любов у него, отчуждеността...", разсъждава Йоана.

Буковска смята още, че доверието между двама души може да се изгради наново, дори и да е било счупено, но само ако и двамата са на достатъчно зряло духовно ниво.

"Много е важно в какъв етап от живота ти се случва всичко това и какви са били причините", казва Буковска, която е убедена, че жените и мъжете кръшкат по равно.

Източник: Crimesbg.com