Бойко Василев е щастлив с новата си любима!

50-годишният водещ Бойко Василев може би скоро ще се присъедини към отбора на зрелите ВИП татковци. Мълвата, че Мистър „Панорама“ очаква отроче, вече е плъзнала в БНТ, а повод за спекулациите е отсъствието на неговата половинка Албена от работа. [caption id="attachment_645979" align="aligncenter" width="300"]Бойко Василев Бойко Василев ще става татко на половин век[/caption]

Колежката на Василев, която от почти година вече е официално негова законна съпруга, след като двамата се венчаха на тайна церемония. И се врекоха във вечна вярност само пред шепа близки приятели, от месец насам не се е вясвала в телевизията.

Албена е шеф на сутрешния блок на БНТ и дори не е присъствала на официалното откриване на новия сезон на предаването. Това се разбира и от отсъствието й от снимката за спомен, която целият екип си направил в първия си работен ден след заслужената лятна отпуска. Половинката на журналиста е с 12 години по-млада от него и няма свои наследници. Бойко пък има един голям син от първата си жена Адриана, с която се разведоха с гръм и трясък. Василев никога не е крил намеренията и желанията си, че иска да бъде баща повторно. Миналата година той и новата му любима бяха засечени да си правят изследвания в известна столична лаборатория, посещавана от двойки, които пристъпват към изпълнение на ин витро процедура. Макар че досетливо Бойко и Албена бяха отишли в почти тъмни зори, не успяха да се скрият от стълпотворението от хора и бързо в интернет се появиха техни снимки на опашката за изследвания. Журналистът и колежката му са двойка от повече от 4 години, като първоначално пазеха връзката си в пълна тайна. Василев не искаше да му бъде лепнат етикет прелюбодеец и странял от възлюбената си дори по коридорите на „Сан Стефано“ 29, за да не бъдат двамата разконспирирани от колегите им. След развода с първата си жена обаче водещият на „Панорама“ се отпусна и за пръв път представи любимата си на светско събитие на милионерите братя Диневи в края на миналата година, пише сайтът Ретро.