Биляна Гавазова показа снимки от заниманието си!

Водещата Биляна Гавазова, или вече бившата водеща от Би Ти Ви, показа как минават дните й и с какво се е захванала към днешна дата. Жегите явно не я хлашат, защото тя е запретнала ръкави и се е заела да... ремонтира училище. Не, Гавазова няма да става учител, поне не засега, а ремонтира класната стая на сина си, който е в първи клас.

Бомба: Вижте с какво се захвана Биляна Гавазова след Би Ти Ви! (още подробности + СНИМКИ)

Тя обясни на хората в нета, че понеже всичко е скъпо, а те нямат пари, предпочитат да си свършат сами работата. И така, през следващите седмици Биляна и други родители ги чака почистване, боядисване на стени и врати, подреждане и каквото още се сетиш. Найс, А?!

"Работата не е малко, но тя не е толкова физическа, колкото в главите ни. Цялата система е леко сбъркана и трябва да се оправи и пренареди. Но не, аз в политиката няма да влизам, защото първо не я харесвам и второ - знам, че не ми е там мястото. Но това е нормално - реши човек да се махне от медиите, пращат го веднага в парламента", смее се Гавазова.

Припомняме, че тя напусна страшно неочаквано Би Ти Ви като обясни, че решението й било взето от самата нея и било обмисляно доста време преди това. Мнозина обаче изобщо не й повярваха и започнаха слухове, че са й подлели вода или директно са й посочили вратата.