Истинска госпожица, чаровна и хубава при това. Да, в това се превърна Миа - внучката на Христо Стоичков от дъщеря му Мика Стоичкова. Кога се роди, кога порасна, питат се потребителите в нета, виждайки колко е "дръпнала" малката и каква сладурана е станала.

Бомба: Вижте порасналата внучка на Христо Стоичков! (СНИМКИ с младото гадже на майка си Мика)

В това, че между Миа и дядо й има невероятно силна връзка и любов, никой не се съмнява, то си личи в топлия поглед на Камата всеки път, когато е край момиченцето. Любопитното обаче е, че Миа явно се разбира чудесно и с новото гадже на своята родителка, с когото се боричкат и си играят като истински татко и щерка.

Бомба: Вижте порасналата внучка на Христо Стоичков! (СНИМКИ с младото гадже на майка си Мика) - Снимка 2

Знаем, че Мика Стоичкова хлътна здравата по младок, който е много по-малък от нея, но затова пък казват, че бил от заможно и добро семейство, а той също е интелигентно и образовано момче. След връзката си с турчина Айкут Рамадан, от когото е и Миа, Мика не беше показвала друга своя връзка, камо ли да я обяви публично.

Сега обаче го направи, което ще рече, че нещата между нея и новия й наистина са сериозни и той може като нищо да стане зет на Христо Стоичков. А и очевидно Мика е запазила чепатия си и свободолюбив нрав, и пет пари не дава как щели хората да я коментират и да обсъждат, че се е вързала с младок.