Мария Илиева е огън жена и това е доказано отдавна. През живота си тя смени толкова гаджета, колкото някои и носни кърпи не са сменяли. Отделен е въпросът, че повечето от мъжете й бяха и са значително по-млади от нея. Мимето с по-възрастен не сме я виждали, да не говорим пък за чичак... абсурд!

Настоящият й партньор и баща на второто й дете - Александър Междуречки също е с няколко години по-млад от нея, но въпросът сега е заедно ли са двамата още?! Това се питат мнозина, видели снимки, на които Илиева откровено се прегръща и целува с друг мъж, непознат на широката общественост.

Бомба: Виж с кого спипаха да се целува Мария Илиева! (Разделени ли са с Междуречки - СНИМКИ)

Както ясно се вижда, Мария Илиева и мистериозният чаровник изглеждат откровено привлечени един от друг и химията е налице. Но... преди да гръмнат заглавията и да опънат нервите на близките им, певицата реши да оповести истината. И тя е, че въпросният се казва Явор Антонов и е неин много близък приятел от детските години.

Бомба: Виж с кого спипаха да се целува Мария Илиева! (Разделени ли са с Междуречки - СНИМКИ) - Снимка 2

В момента Явор е направил своя успешна компания и двамата готвят общ проект, за който обаче Мария не пожелава да разкрие повече, поне засега. "Да, това е мъж, когото обожавам и не, не сме интимно близки", смее се певицата.

Явно тя и Александър Междуречки са още заедно и нещата вървят чудесно. А и Мария си научи урока като вече държи в пълна тайна семейните си истории.