Бившият вече ерген - Виктор Стоянов обиди жестоко четири от уж "любимките" си в предаването, а въпросните побесняха, което е съвсем разбираемо. Това разкриха близки до Алекс Гърдева източници, която е и една от четирите дълбоко накърнени от Виктор персони.

Бомба: Виктор Стоянов нарече "квачки" четири от любимките си в "Ергенът"! (скандални подробности + СНИМКА)

Всичко тръгва от рождения ден на устатата Зорница, която решила да покани на тържеството си само три от дружките си в "Ергенът", плюс самия Виктор, разбира се.

Както виждаме и от фотото, тя празнува заедно с Александра, Ева и Деница, но от Виктор няма и следа. Стоянов смънкал привидно много убедителна причина, че не е в състояние да присъства заради работни ангажименти, но де факто се скъсал да се смее и да тръби на всеослушание, че няма какво да прави с тези "квачки" и ще трябва да умре от скука.

Разбира се, клюкарникът в столицата е малък и всичко става ясно по-бързо от очакваното. Щом думите му стигнали до ушите на мацките, те побеснели и с право. Особено накърнена се почувствала Алекс Гърдева, която бе доста интимна с Виктор по време на престоя им в Турция и дори се очакваше да се загаджат след шоуто.

Това обаче не се случи, въпреки че е обществена тайна фактът, че двамата са преспали заедно и то няколко пъти.