Няма как след като толкова народ те коментира, ти да не си наясно с това. Пък дори и да се намираш в Турция, където в момента е Ваня Щерева. Както знаем, тя замина там като част от екипа сценаристи на втория сезон на "Ергенът" и моментално се заговори, че била в любопитна близост с него - пианиста Евгени Генчев.

Разбира се, момчето едва ли не може да й бъде син, но Ваня оповести навремето връзката си с 25 години по-млад от нея момък, така че това не й е тревога. Както и се очакваше, онази връзка се разпадна просто, защото... ами разлика в годинките, разбиранията, енергията, интересите и прочие.

Приказките за влечението й по млади момчета явно обаче е подразнило Щерева, която преди минути се пусна в мрежата удобно излегнала се на шезлонг, по бански и с видимо усърден фотошоп.

Над фотото иронично е написала, че е без "младото лъвче", а в края се мъдри хаштаг с откровена пс*вня, която няма да повторим, защото смятаме, че е невъзпитано.

"Ама какво се дразниш бе, Ваня?! Да не би да не е вярно?! Да не би да си се показвала с някой солиден мъж на твоята възраст, че и по-голям, както е нормално?! Не си. След като сама не криеш предпочитанията си, защо се ядосваш, че хората говорят", захапаха я в нета.