Устатата скандалджийка Албена Вулева цъфна в нета с коренно различна визия. Водещата на едновремешното "Сигнално жълто" се показа в сигнално оранжево, но това се оказа перука. Признаваме, че цветът й отива, но явно на нея още не й стига кураж да се боядиса и засега ползва перуки.

Иначе се вижда, че Албена се грижи за визията си и дори е отперила маникюр, с който трудно може да се оправи в тоалетната, камо ли да свърши нещо вкъщи, но... Ноктите й са орлови и очевидно изкуствени, отново с ярък лак.

Бомба: Това ли е новият мъж на Албена Вулева?! (устатата водеща с чистак нова визия - СНИМКИ)

Щом една жена мени визията си и се кипри толкова, то обикновено става дума за нов мъж в живота й. А до Албена на снимките се вижда ръката и част от главата на тъмнокос и очевидно мургав мъж. Близки до водещата загатнаха, че това е мъжът, с когото тя има връзка в момента, но самата Вулева не го е показала официално.

Знаем, че последният й публичен приятел беше Недик Недев, който обаче отдавна си има друга приятелка, с която живеят заедно. С Албена бяха във връзка доста години, но накрая просто им писна и се разделиха.

"Бързо ми омръзва от мъжете, а от Недик ми беше втръснало отдавна, но се търпяхме заради навика. Не смятам нито да се омъжвам, нито да раждам в тоя живот, защото не е моето. Искам да живея така, както ми харесва и не дължа обяснения никому", неведнъж е казвала Вулева.