Папарашки снимки на Преслава и нейния мъж - Павел Лазаров взривиха нета и предизвикаха доста коментари сред потребителите. На тях се вижда как една от най-известните родни поп фолк диви виси на летището в Лондон, видимо отегчена и облечена най-неглиже.

Бомба: Тези ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Преслава и мъжа й взривиха мрежата! (ВИЖ ТУК)

Косата на Преси е вързана на опашка, тя е с тениска и дънки, а лицето й издава умора и досада. Това е така, защото тя и мъжът й бяха принудени да чакат с часове на летището, заради закъснение на полета им за родината. Двамата дремеха като "коне на празни ясли" и това очевидно ги ядоса.

Бомба: Тези ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Преслава и мъжа й взривиха мрежата! (ВИЖ ТУК) - Снимка 2

Направи впечатление на околните, които не пропуснаха да ги щракнат, че двамата нито веднъж не се прегърнаха, да не говорим за целувки. Те дори не си говореха много, а всеки се беше зазяпал нанякъде в празното пространство и си мислеше нещо свое.

Бомба: Тези ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Преслава и мъжа й взривиха мрежата! (ВИЖ ТУК) - Снимка 3

Преслава имаше концерт в Лондон, на който бе придружена от Павел, но сме сигурни, че на летището е съжалил за тази си хрумка и щеше да предпочете да си остане у дома.

Бомба: Тези ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Преслава и мъжа й взривиха мрежата! (ВИЖ ТУК) - Снимка 4

"Да видят какво е и да не се правят на богати. Ако бяха наистина звезди, нямаше да кисят по летищата, а щяха да се возят със собствен самолет, или най-малкото специално нает за тях. Ама, чалгари, бате, само се правят и залъгват селяндурите, че са нещо", коментират зевзеци в мрежата.

Бомба: Тези ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Преслава и мъжа й взривиха мрежата! (ВИЖ ТУК) - Снимка 5

В един момент дори изглежда, че Преслава и Павел спорят за нещо, но вероятно е от скуката и всеобщото изнервяне.