Папарашки снимки на Преслава и нейния мъж - Павел Лазаров взривиха нета и предизвикаха доста коментари сред потребителите. На тях се вижда как една от най-известните родни поп фолк диви виси на летището в Лондон, видимо отегчена и облечена най-неглиже.

Косата на Преси е вързана на опашка, тя е с тениска и дънки, а лицето й издава умора и досада. Това е така, защото тя и мъжът й бяха принудени да чакат с часове на летището, заради закъснение на полета им за родината. Двамата дремеха като "коне на празни ясли" и това очевидно ги ядоса.

Направи впечатление на околните, които не пропуснаха да ги щракнат, че двамата нито веднъж не се прегърнаха, да не говорим за целувки. Те дори не си говореха много, а всеки се беше зазяпал нанякъде в празното пространство и си мислеше нещо свое.

Преслава имаше концерт в Лондон, на който бе придружена от Павел, но сме сигурни, че на летището е съжалил за тази си хрумка и щеше да предпочете да си остане у дома.

"Да видят какво е и да не се правят на богати. Ако бяха наистина звезди, нямаше да кисят по летищата, а щяха да се возят със собствен самолет, или най-малкото специално нает за тях. Ама, чалгари, бате, само се правят и залъгват селяндурите, че са нещо", коментират зевзеци в мрежата.

В един момент дори изглежда, че Преслава и Павел спорят за нещо, но вероятно е от скуката и всеобщото изнервяне.