Калин Врачански продължава аферата с Теодора Духовникова, работата отива на зле!

Калин Врачански и колежката му Теодора Духовникова все пак мачкат заедно чаршафите. Митът, че двамата не са любовници се разпадна на пух и прах. Бдителни папараци разкриха, че те са си гаджета, а не само колеги, както упорито твърдяха.

Двамата обаче не спазват дистанция като при приятели, а и умеят да разиграват представление не само на сцената, но и в живота. Все пак се разкри, че те са и любовници. Общите им ангажименти около постановката „Гарванът” двамата слагат като възможност да са заедно. С нея през миналата пролет дори заминаха в Лондон, където играха пред българска публика.

[caption id="attachment_443505" align="alignright" width="300"]Теодора Духовникова Теодора Духовникова рискува да изгуби всичко заради Калин Врачански[/caption]

Припомняме, че миналия ноември папараците на Николета Лозанова изловиха двамата театрали да се целуват страстно, преди да се качат в колите си. Въпреки че след това заявиха, че е само постановка, около тях не само че беше тъмно, но нямаше нито режисьор, нито сценарист, а и целувката с език никак не приличаше на приятелска.

Дори след пламналия скандал двамата продължиха да се виждат често и според колегите им търсели и усамотение, уж да репетират. Постановката „Гарванът” се изиграе няколко пъти през месеца на сцената на „Театър 199”, където двамата актьори си партнират.

Мълвата, че Калин Врачански и Теодора Духовникова са любовници заля публичното пространство, но беше отхвърлена на страницата от самата актриса във Фейсбук. Светските клюки свързваха плейбоя Калин Врачански с имената на миски, манекенки и актриси, но никой не предполагаше, че той е влюбен в своя колежка.

Неговите най-близки приятели видяха огромна промяна в него и прогнозираха, че чаровника е хлътнал до уши. Калин също упорито отричаше мълвата, че двамата с Теодора се нещо повече от колеги. И актьорът заяви на страницата си в социалната мрежа, че познава съпруга на колежката си и те са много добри приятели. Калин Врачански и Теодора Духовникова си партнираха и в друг телевизионен сериал „Дървото на живота”.