Светлана Гущерова направи изявление и то публично, с което шокира мнозина, а най-вече мъжа си Християн Гущеров. Бившата плеймейтка не е известна с нищо друго през последните години, освен с това, че ражда. На практика, че не се занимава с нищо - само се плоди и ражда, плоди и ражда. И така цели четири пъти за съвсем кратко време.

Разбира се, това е чудесно и да са живи и здрави всички, но днес блондинката отсече - край! Гущерова оповести, че повече не смята да зачева, като решението било изцяло нейно. Добре, но как ще реагира Мечо с парите - шегуват се потребители в нета...

Знаем, че самият Гущеров иска много деца, защото това е единственият шанс да получава по-голяма издръжка от същинския източник на доходи - баща си Добромир Гущеров. А и ако двамата със Светлана не се занимават с родилни въпроси, какво изобщо ще правят, тъй като и двамата са без работа.

"Говори си тя само, утре пак ще обяви, че са й напълнили фурната", коментират в нета.

Иначе Светлана проговори и за заплахата с киселина, но обеща да разкаже всичко след приключване на следствието. Знаело се кой я е заплашил и затова била и в клиника, но всичко се развило благоприятно.

"Там бях три дни, вече съм добре", успокои Светлана.

Източник: Crimesbg.com