Актрисата Диана Димитрова най-сетне успя да открие изложбата, за която говореше с месеци. Всъщност на същата тази изложба тя правеше открита реклама и в студиото на Би Ти Ви, докато за първи път говореше за побоя, нанесен й от Юлиан Вергов.

Знаем, че Димитрова обеща да съсипе Вергов и да го осъди, като за целта заложи на един от най-добрите и видни адвокати, който е и бивш правоъден министър - Антон Станков. Веднага след това обаче гръмнаха слухове, че актрисата си ляга с адвоката си, който разбира се, отрече всичко.

Бомба: Соченият за любовник на Диана Димитрова адвокат Антон Станков я запозна с жена си! (СНИМКИ)

За да покаже, че няма общо с Диана, Станков я запозна с жена си. Той заведе съпругата си на въпросната изложба, която се състоя преди ден, а някои от гостите изглеждаха искрено учудени. Лицето на адвокатската съпруга обаче изразяваше увереност и искрено спокойствие, което ще рече, че тя ни най-малко не се страхува, че художничката ще й отнеме мъжа.

Отделно от адвокатското семейство, картините на Димитрова разгледаха Тома Здравков, който участва в "Капките", както и Орлин Павлов. Павлов дори е муза на Димитрова, която го е нарисувала на една от картините си и признава, че са я побивали тръпки, докато го прави.

Веднага мнозина посъветваха половинката на Павлов да си брани мъжа, защото... не се знае, знае ли се...