На море с новия си приятел е Симона Загорова, която най-после се престраши да го покаже публично. Знаем, че двамата са двойка от месеци, но досега Мони не смееше да се хвали с щастието си, вероятно заради това, което се случи с миналата й връзка.

Знаем, че тя роди първото си дете от редовия полицай Даниел Милушев, когото Глория не понасяше от първия ден. Е, двамата с Мони се разделиха малко след раждането на Галина, но явно е било за добро. В момента Даниел изобщо не се интересува от щерка си, но момиченцето е в добри ръце.

Бомба: Симона Загорова се показа с новия си от морето, запозна го с родата! (класи над бившия е - СНИМКИ)

За разлика от Дани, който не можеш да се похвали с интелигентна и харизматична визия, то новият приятел на Загорова изглежда класи над него. Както първо се каза, момчето било музикант, за което не сме сигурни. Но и да е музикант, определено се радва на интелигентна визия, а не такава като на селски бек.

Бомба: Симона Загорова се показа с новия си от морето, запозна го с родата! (класи над бившия е - СНИМКИ) - Снимка 2

Заедно с Мони и гаджето й, на почивката е и бабата на певицата, която, разбира се, е взета да се грижи основно за малката Галина. Глория е на ваканция със своя Добри, а майка й помага на Симона в грижите за детето.

Бомба: Симона Загорова се показа с новия си от морето, запозна го с родата! (класи над бившия е - СНИМКИ) - Снимка 3

"Млада е Мони, забавлява й се, а с дете не е работа. Като и гаджето й е с нея, става още по-трудно, затова добре, че е прабабата", коментират в нета.