Напълняла или бременна е Мари Будева - щерката на Гала?! Това е въпросът, който гложди доста потребители в мрежата от снощи, когато попаднаха на последната актуална снимка на младата девойка. Да, Мари е още твърде млада, за да ражда, но какво пък - минала е 20-те, а и си има сериозен приятел, с когото живеят заедно.

Бомба: Щерката на Гала се окръгли яко! (напълняла или бременна е Мари - СНИМКИ)

Знаем, че това е Константин - синът на Джуджи, която е и първа дружка с Гала. Косьо и Мари вече се пренесоха в нов дом като оставиха старата квартира, която обитаваха. Сам по себе си и този факт е достатъчен, за да се предположи, че вместо двама, скоро те може и да станат трима.

Но да се върнем към фотото на Мари. Както виждаме, тя е видимо закръглена и е наметната с дълга и широка връхна дреха, която крие почти изцяло тялото й. Подава се само бюстът, който също е значително набъбнал. Най-очевидна обаче е промяната в лицето на Мари, което е станало направо бузесто.

Будева има нежно и симпатично лице, и никога не е имала бузи като сегашните. Това твърдо доказва промяната в килограмите й, които са литнали нагоре, но е интересно да разберем причината за тях. А може би, както и мнозина се шегуват, лятото мина и на Мари просто й се е отворил апетитът. Защо не?!