Дъщерята на Гала - Мари Будева започна да се държи все по-притеснително. Младото момиче, което допреди няколко години всячески избягваше показността и славата (покрай известната си майка), днес е в точно противоположното състояние.

Бомба: Щерката на Гала разви тежка мания! (още подробности + СНИМКИ)

Мари е развила тежка мания към популярност и "инфлуенсърстване", въпреки че реално понятието инфлуенсър се слага на хора, следвани от стотици хиляди и дори милиони потребители, и които показват нещо наистина интересно за околните - било то своя марка дрехи, козметика, подробности от пътешествия и прочие.

В България обаче всяка втора кифла, която отиде и се нащрака в кухнята и хола, си лепи етикета "инфлуенсър", та явно Мари е решила да не остава по-назад. Тя ежедневно залива мрежата със сторита, които реално са интересни предимно на нея, на гаджето и на роднините.

Онзи ден тя стигна и дотам, че се снима в леглото с котката, защото... нали... сега много се котира да се щракнеш полегнала, някак горещо идва... смеят се потребители в нета. И се чудят няма ли да му дойде ума в главата, на иначе това възпитано и интелигентно момиче?!