Задава ли се сватба, питат се потребителите в нета, видели годежния пръстен върху ръката на Ивелина Чоева. Младата моделка, заради която Сашо Кадиев се раздели с майката на детето си - Таня Тончева, се похвали с бижуто в мрежата, но още не е отговорила на множеството въпроси.

Бомба: Сашо Кадиев не се ожени за майката на детето си, но даде пръстен на Чоева! (виж още + СНИМКИ)

Двамата бяха наскоро в Италия, откъдето Сашко се похвали със снимки, но явно там е дошло и романтичното предложение за брак (е, поне доколкото Кадиев може да бъде романтичен, предвид зевзешкия му нрав). Лицето на Ивелина обаче издава, че е на върха на щастието.

Заедно с честитките, които бързаха да им напишат фенове, се появиха и такива, които укориха водещия. Симпатизанти на бившата му жена са категорични, че няма защо да се хвали и да се показва като приказния принц, след като не е предложил брак на тази, с която беше толкова години и която му роди първото дете.

"Значи така - за Таня само битовизми и грижи за домакинството, а нашият цъкал на компютърни игрички. Сега обаче седнал да се прави на галантен и да показва почивки, свещи и пръстени... Да внимава тази Ивелинка, че като се омъжи за него току-виж й се случило същото", коментират в нета.