Тя гарантирано не обича да бъде в устите на медиите и от години стои в сянката на своя съпруг Боби Михайлов, който почти през ден е герой във вестникарските заглавия. Златното момиче Мария Петрова обаче предпочита да се занимава с работата си и ежедневните неща, без много шум, стига й този около мъжа й.

Днес обаче тя излезе на светло, но не по темата за Борислав Михайлов и скандалите му в БФС, а с нещо типично женско. Мария разкри как успява толкова години да поддържа интереса и любовта на мъжа си, а на вече 50 години да изглежда поне с десетина по-млада.

Да, Мария Петрова няма същата фигура като по времето на медалите и това е напълно естествено. Тя е жена на средна възраст, раждала и прочие... Но лицето й е сякаш непроменено.

Е, ето че тайната излезе и рецептата за млада и свежа кожа на Мария не е пластичната хирургия, която тя целенасочено избягва, а най-естествена, евтина и природна отвара, която си прави редовно. Става дума за тибетска отвара, в която има зехтин, смесица от билки и белтъци, приготвени по специален начин.

Тя се пие по схема, а наред с това гимнастичката използва силата на етеричните масла. Понякога ходи и на процедури за поддържане на кожата, които обаче са съвсем леки и безобидни.

Източник: Crimesbg.com